Ормари од залиха, за само 2 дена

Испраќаме 80% од нашите производи на нашите клиенти од лагер, но и исполнувањето на итни барања не е проблем.

Истражување на терен, консултации, бесплатно

Излегуваме на терен, добиваме информации, даваме совети и правиме цртежи. Не само што ги исполнуваме барањата, туку и ги бараме најекономичните ормари кои најдобро ги задоволуваат вашите барања.

Гаранција и сервис

Доживотна гаранција за откуп, 5 години гаранција на деловите, гаранција од 3 години за сеопфатна услуга-сервис.