Во кошничка парч. од овој продукт додаток

PROJECT 4

Гардеробен ормар со долги врати и 4 прегради

- сè има свое место, палта, ташни, чевлите можат да се соодветно да се складираат

Тип

Калкулатор за големина

брава

Додатоци

Додади додатоци

Испорака

Испорака од лагер во 1-2 недели

18,470 ДЕН.

парч.

Цените се без пресметан ДДВ

Important: the prices above are net prices and do not include the price of material surcharge added since 3rd May, 2021. The percentage of the increase is 14.9% Details

Висина 1800 mm
Ширина 1200 mm
Длабина 500 mm
Висина на ногарки 120 mm
Тежина 56,8 kg
Број на прегради 4 парч.
Ширина на преграда 300 mm
Материјал првокласен челичен лим
Основна боја RAL 7035 / светло сива
Боење електростатска заштита / се нанесува со прскање
Артикл PROJECT 4
Најприфатеното решение од асортиманот. Во овој ормар се си ма свое место. Слободно може да се закачуваат капути, ташни и има простор и за чевли. Овој гардеробен ормар е со извондредна изведба, па затоа го предлагам на сите кои за соблекувалните бараат решение за подолг временски период.
Отвори за вентилација
Држач за плочка со име
Куки за закачување облека од нерѓосувачк челик
Држач за пешкир
Држач за чадор
Ногарки со висина 120 mm

Излегуваме на терен, консултации, бесплатно

Излегуваме на терен, прибираме податоци, даваме совети и правиме цртежи. Не само што ги исполнуваме барањата, туку и ги бараме најекономичните ормани кои совршено ги задоволуваат вашите барања.

Oрмани од залиха, за кратко време

Вршиме испорака на 80% од нашите производи од залиха, но и исполнувањето на итни барања не е проблем.

Испораката е соодветна на барањата

Испорачуваме во времето што е најсоодветно за вас. Ако сакате итно да ги наместите вашите соблекувални, тогаш ние можеме да ги испорачаме и монтираме за кратко време. Ако вашата соба за перење уште не е подготвена, сеуште можете да сметате на нас, ќе стигнеме до оптималниот момент.

Монтирање - клуч на рака

Не само што ги достатувааме вашите ормани, ние исто така и ги монтираме. Покрај проверката на бравите, нашите експерти ги поставуваат орманите, ги прилагодуваат вратите и го земаат материјалот за пакување кој веќе не е потребен. Вие немате ништо друго освен да добивате клучеви и да уживате во конечниот резултат.