Во кошничка парч. од овој продукт додаток

POISON 1950/930

Ормари за складирање хемикалии и отрови со 4 полици со рамка

- ги задоволува сите регулативи за складирање на боја, отрови и хемиски опасни матери, понатаму изгледот на ормарот е масивен, а вратата заклучува во 3 точки.

Тип

Испорака

Испорака од лагер во 1-2 недели

34,560 ДЕН.

парч.

Цените се без пресметан ДДВ

Висина 1950 mm
Ширина 930 mm
Длабина 500 mm
Тежина 70 kg
Број на прегради 4 парч.
Материјал првокласен челичен лим
Боја на основа RAL 7035 / светло сива
Боја на врата RAL 1023 / жолта
Боење електростатска заштита / се нанесува со прскање
Артикл POISON 1950/930
Во секој ормар се вградени полици со рамка, отпорни на киселина. Изгледот на ормарот е масивен, а вратата заклучува во точки. Константно проветрување има со помош на перфорираните отвори на вратите.

Излегуваме на терен, консултации, бесплатно

Излегуваме на терен, прибираме податоци, даваме совети и правиме цртежи. Не само што ги исполнуваме барањата, туку и ги бараме најекономичните ормани кои совршено ги задоволуваат вашите барања.

Oрмани од залиха, за кратко време

Вршиме испорака на 80% од нашите производи од залиха, но и исполнувањето на итни барања не е проблем.

Испораката е соодветна на барањата

Испорачуваме во времето што е најсоодветно за вас. Ако сакате итно да ги наместите вашите соблекувални, тогаш ние можеме да ги испорачаме и монтираме за кратко време. Ако вашата соба за перење уште не е подготвена, сеуште можете да сметате на нас, ќе стигнеме до оптималниот момент.

Монтирање - клуч на рака

Не само што ги достатувааме вашите ормани, ние исто така и ги монтираме. Покрај проверката на бравите, нашите експерти ги поставуваат орманите, ги прилагодуваат вратите и го земаат материјалот за пакување кој веќе не е потребен. Вие немате ништо друго освен да добивате клучеви и да уживате во конечниот резултат.