Во кошничка парч. од овој продукт додаток

SMARTO WARDROBE

SMARTO ормари за складирање

- кога секој простор е битен, паметно решение за вишок на простор

Тип

Испорака

Испорака од лагер во 1-2 недели

10,150 ДЕН.

парч.

Цените се без пресметан ДДВ

Important: the prices above are net prices and do not include the price of material surcharge added since 3rd May, 2021. The percentage of the increase is 14.9% Details

Висина 1800 mm
Ширина 420 mm
Длабина 330 mm
Тежина 20 kg
Број на полици 2 парч.
Материјал првокласен челичен лим
Основна боја RAL 7035 / светло сива
Боење електростатска заштита / се нанесува со прскање
Артикл SMARTO WARDROBE

Излегуваме на терен, консултации, бесплатно

Излегуваме на терен, прибираме податоци, даваме совети и правиме цртежи. Не само што ги исполнуваме барањата, туку и ги бараме најекономичните ормани кои совршено ги задоволуваат вашите барања.

Oрмани од залиха, за кратко време

Вршиме испорака на 80% од нашите производи од залиха, но и исполнувањето на итни барања не е проблем.

Испораката е соодветна на барањата

Испорачуваме во времето што е најсоодветно за вас. Ако сакате итно да ги наместите вашите соблекувални, тогаш ние можеме да ги испорачаме и монтираме за кратко време. Ако вашата соба за перење уште не е подготвена, сеуште можете да сметате на нас, ќе стигнеме до оптималниот момент.

Монтирање - клуч на рака

Не само што ги достатувааме вашите ормани, ние исто така и ги монтираме. Покрај проверката на бравите, нашите експерти ги поставуваат орманите, ги прилагодуваат вратите и го земаат материјалот за пакување кој веќе не е потребен. Вие немате ништо друго освен да добивате клучеви и да уживате во конечниот резултат.