Во кошничка парч. од овој продукт додаток

SLIDE 900/1200

Ормар со лизгачки врати со 1 полица

- благодарејки на лизгачките врати, лесно можете да дојдете до вашите документи, дури и во тесен простор

Тип

Испорака

Испорака од лагер во 1-2 недели

17,380 ДЕН.

парч.

Цените се без пресметан ДДВ

Important: the prices above are net prices and do not include the price of material surcharge added since 3rd May, 2021. The percentage of the increase is 14.9% Details

Висина 900 mm
Ширина 1200 mm
Длабина 450 mm
Тежина 45 kg
Број на полици 1 парч.
Максимално оптеретување на полица 40 kg
Материјал првокласен челичен лим
Основна боја RAL 7035 / светло сива
Боење електростатска заштита / се нанесува со прскање
Артикл SLIDE 900/1200
SLIDE ормарот е идеален партнер за во вашата канцеларија. Благодарејки на лизгачките врати, лесно можете да дојдете до вашите документи, дури и во тесен простор. Различните димензии ви овозможуваат едноставно опремување на вашата канцеларија.

Излегуваме на терен, консултации, бесплатно

Излегуваме на терен, прибираме податоци, даваме совети и правиме цртежи. Не само што ги исполнуваме барањата, туку и ги бараме најекономичните ормани кои совршено ги задоволуваат вашите барања.

Oрмани од залиха, за кратко време

Вршиме испорака на 80% од нашите производи од залиха, но и исполнувањето на итни барања не е проблем.

Испораката е соодветна на барањата

Испорачуваме во времето што е најсоодветно за вас. Ако сакате итно да ги наместите вашите соблекувални, тогаш ние можеме да ги испорачаме и монтираме за кратко време. Ако вашата соба за перење уште не е подготвена, сеуште можете да сметате на нас, ќе стигнеме до оптималниот момент.

Монтирање - клуч на рака

Не само што ги достатувааме вашите ормани, ние исто така и ги монтираме. Покрај проверката на бравите, нашите експерти ги поставуваат орманите, ги прилагодуваат вратите и го земаат материјалот за пакување кој веќе не е потребен. Вие немате ништо друго освен да добивате клучеви и да уживате во конечниот резултат.