Во кошничка парч. од овој продукт додаток

PROJECT 4MIDDLE

Гардеробен ормар со преграден ѕид и врати кои се отвараат на средина

- овој ормар со преграден ѕид и врати кои се отвараат на средина се практично решение за работниците.

Тип

Калкулатор за големина

брава

Додатоци

Додади додатоци

Испорака

Испорака од лагер во 1-2 недели

19,210 ДЕН.

парч.

Цените се без пресметан ДДВ

Висина 1800 mm
Ширина 1200 mm
Длабина 500 mm
Висина на ногарки 120 mm
Тежина 56,8 kg
Број на прегради 2 парч.
Ширина на преграда 600 mm
Материјал првокласен челичен лим
Основна боја RAL 7035 / светло сива
Боење електростатска заштита / се нанесува со прскање
Артикл PROJECT 4MIDDLE
Овој тип на ормари го препорачувам на моите купувачи кога бараат најпрактично решение за своите работници. Едно лице на располагање има двокрилен ормар со ширина 600 мм. Овој ормар обезбедува удобно сместување на облеката на работникот. Благодарение на преградниот ѕид, одвоена е цивилната од работната облека, а широкиот простор овозможува складирање на поголеми торби, работни чевли, а има простор и за заштитна облека.
Отвори за вентилација
Држач за плочка со име
Куки за закачување облека од нерѓосувачк челик
Ногарки со висина 120 mm
Држач за чадор
Држач за пешкир

Излегуваме на терен, консултации, бесплатно

Излегуваме на терен, прибираме податоци, даваме совети и правиме цртежи. Не само што ги исполнуваме барањата, туку и ги бараме најекономичните ормани кои совршено ги задоволуваат вашите барања.

Oрмани од залиха, за кратко време

Вршиме испорака на 80% од нашите производи од залиха, но и исполнувањето на итни барања не е проблем.

Испораката е соодветна на барањата

Испорачуваме во времето што е најсоодветно за вас. Ако сакате итно да ги наместите вашите соблекувални, тогаш ние можеме да ги испорачаме и монтираме за кратко време. Ако вашата соба за перење уште не е подготвена, сеуште можете да сметате на нас, ќе стигнеме до оптималниот момент.

Монтирање - клуч на рака

Не само што ги достатувааме вашите ормани, ние исто така и ги монтираме. Покрај проверката на бравите, нашите експерти ги поставуваат орманите, ги прилагодуваат вратите и го земаат материјалот за пакување кој веќе не е потребен. Вие немате ништо друго освен да добивате клучеви и да уживате во конечниот резултат.