Во кошничка парч. од овој продукт додаток

RUNNER SHELF-3

Сервисна количка за погони и магацини со 3 полици

- пренесувањето на тешки и големи работи може да предизвика сериозен проблем на местата каде нема содветен алат за тоа

Тип

Испорака

Испорака од лагер во 1-2 недели

16,540 ДЕН.

парч.

Цените се без пресметан ДДВ

Висина 1180 mm
Ширина 1050 mm
Длабина 500 mm
Тежина 57 kg
Товар 400 kg
Број на тркала 4 парч.
Број на полици 3 парч.
Материјал електростатска заштита / се нанесува со прскање
Основна боја RAL 5015 / сина
Артикл RUNNER SHELF-3
Многу време може да заштедите доколку во погонот или магацинот, наместо рачно да пренесувата работи во повеќе наврати, тоа го равите со нашата количка. Така штедите време и енергија.

Излегуваме на терен, консултации, бесплатно

Излегуваме на терен, прибираме податоци, даваме совети и правиме цртежи. Не само што ги исполнуваме барањата, туку и ги бараме најекономичните ормани кои совршено ги задоволуваат вашите барања.

Oрмани од залиха, за кратко време

Вршиме испорака на 80% од нашите производи од залиха, но и исполнувањето на итни барања не е проблем.

Испораката е соодветна на барањата

Испорачуваме во времето што е најсоодветно за вас. Ако сакате итно да ги наместите вашите соблекувални, тогаш ние можеме да ги испорачаме и монтираме за кратко време. Ако вашата соба за перење уште не е подготвена, сеуште можете да сметате на нас, ќе стигнеме до оптималниот момент.

Монтирање - клуч на рака

Не само што ги достатувааме вашите ормани, ние исто така и ги монтираме. Покрај проверката на бравите, нашите експерти ги поставуваат орманите, ги прилагодуваат вратите и го земаат материјалот за пакување кој веќе не е потребен. Вие немате ништо друго освен да добивате клучеви и да уживате во конечниот резултат.