Во кошничка парч. од овој продукт додаток

BOX 5/25 NEW

Ѕидни BOX ормарчиња за чување на вредности

- лесно е да се најде место за нашите ѕидни ормарчиња за чување на вредности, кои воедно се погодни и за чување на многу мали вредни предмети

Тип

брава

Додатоци

Додади додатоци

Испорака

Испорака од лагер во 1-2 недели

19,550 ДЕН.

парч.

Цените се без пресметан ДДВ

Important: the prices above are net prices and do not include the price of material surcharge added since 3rd May, 2021. The percentage of the increase is 14.9% Details

Висина 720 mm
Ширина 1000 mm
Длабина 200 mm
Тежина 26,3 kg
Број на прегради 25 парч.
Димензии на преграда (hxwxd) 140x200x200 mm
Материјал првокласен челичен лим
Основна боја RAL 7035 / светло сива
Боење електростатска заштита / се нанесува со прскање
Артикл BOX 5/25
Oвие ормани, секој со 25 прегради, може да се монтираат еден до друг, по должината на ѕидот, за да создадат систем за чување на вредности, кој изгледа добро и кој може да биде толку голем колку што е потребно, па дури и да се прошири подоцна со дополнителни единици. Ова решение е едноставно и практично и исклучително ефективно на долг рок, бидејќи ги поттикнува корисниците да не ги губат своите клучеви.

Излегуваме на терен, консултации, бесплатно

Излегуваме на терен, прибираме податоци, даваме совети и правиме цртежи. Не само што ги исполнуваме барањата, туку и ги бараме најекономичните ормани кои совршено ги задоволуваат вашите барања.

Oрмани од залиха, за кратко време

Вршиме испорака на 80% од нашите производи од залиха, но и исполнувањето на итни барања не е проблем.

Испораката е соодветна на барањата

Испорачуваме во времето што е најсоодветно за вас. Ако сакате итно да ги наместите вашите соблекувални, тогаш ние можеме да ги испорачаме и монтираме за кратко време. Ако вашата соба за перење уште не е подготвена, сеуште можете да сметате на нас, ќе стигнеме до оптималниот момент.

Монтирање - клуч на рака

Не само што ги достатувааме вашите ормани, ние исто така и ги монтираме. Покрај проверката на бравите, нашите експерти ги поставуваат орманите, ги прилагодуваат вратите и го земаат материјалот за пакување кој веќе не е потребен. Вие немате ништо друго освен да добивате клучеви и да уживате во конечниот резултат.