Услуги

Ние нудиме решение за се!

Содржина

  • Излегуваме на терен, консултации, бесплатно
  • Oрмани од залиха, за кратко време
  • Испораката е соодветна на барањата
  • GuaranteeГаранција
  • Монтирање - клуч на рака
  • Откуп на користени ормани
  • Изнајмување на ормани

Излегуваме на терен, консултации, бесплатно

Излегуваме на терен, прибираме податоци, даваме совети и правиме цртежи. Не само што ги исполнуваме барањата, туку и ги бараме најекономичните ормани кои совршено ги задоволуваат вашите барања.

Oрмани од залиха, за кратко време

Вршиме испорака на 80% од нашите производи од залиха, но и исполнувањето на итни барања не е проблем.

Испораката е соодветна на барањата

Испорачуваме во времето што е најсоодветно за вас. Ако сакате итно да ги наместите вашите соблекувални, тогаш ние можеме да ги испорачаме и монтираме за кратко време. Ако вашата соба за перење уште не е подготвена, сеуште можете да сметате на нас, ќе стигнеме до оптималниот момент.

GuaranteeГаранција

3 години генерална гаранција за производ: под услов правилно да се користат, ние ќе ги поправиме или замениме производите бесплатно.

Гаранција за замена од 10 дена: ако и покрај се, сфатите дека не сте го купиле вистинскиот тип ормани

Доживотна гаранција за откуп: не треба да се грижите што да направите со орманите ако повеќе не ви се потребни.

Сервисирање и гаранција наделови: орманите кои ги купивте од нас нема да бидат безвредни, делови за нив сигурно ќе бидат достапни за 5 години, а нашите експерти дури и може да ги поправаат.

Монтирање - клуч на рака

Не само што ги достатувааме вашите ормани, ние исто така и ги монтираме. Покрај проверката на бравите, нашите експерти ги поставуваат орманите, ги прилагодуваат вратите и го земаат материјалот за пакување кој веќе не е потребен. Вие немате ништо друго освен да добивате клучеви и да уживате во конечниот резултат.

Откуп на користени ормани

Ние ја проценуваме состојбата на користените ормани бесплатно, и ви нудиме дисконтна цена која сигурно нема да ја одбиете.

Изнајмување на ормани

Понекогаш се потребни ормани за повеќе луѓе отколку што имаме на располагање. Нашиот пакет за изнајмување ви помага да не купувате непотребно, а сепак  да можете да ги користите долгорочно.

Излегуваме на терен, консултации, бесплатно

Излегуваме на терен, прибираме податоци, даваме совети и правиме цртежи. Не само што ги исполнуваме барањата, туку и ги бараме најекономичните ормани кои совршено ги задоволуваат вашите барања.

Испораката е соодветна на барањата

Испорачуваме во времето што е најсоодветно за вас. Ако сакате итно да ги наместите вашите соблекувални, тогаш ние можеме да ги испорачаме и монтираме за кратко време. Ако вашата соба за перење уште не е подготвена, сеуште можете да сметате на нас, ќе стигнеме до оптималниот момент.

Монтирање - клуч на рака

Не само што ги достатувааме вашите ормани, ние исто така и ги монтираме. Покрај проверката на бравите, нашите експерти ги поставуваат орманите, ги прилагодуваат вратите и го земаат материјалот за пакување кој веќе не е потребен. Вие немате ништо друго освен да добивате клучеви и да уживате во конечниот резултат.

Изнајмување на ормани

Понекогаш се потребни ормани за повеќе луѓе отколку што имаме на располагање. Нашиот пакет за изнајмување ви помага да не купувате непотребно, а сепак  да можете да ги користите долгорочно.

Oрмани од залиха, за кратко време

Вршиме испорака на 80% од нашите производи од залиха, но и исполнувањето на итни барања не е проблем.

GuaranteeГаранција

3 години генерална гаранција за производ: под услов правилно да се користат, ние ќе ги поправиме или замениме производите бесплатно.

Гаранција за замена од 10 дена: ако и покрај се, сфатите дека не сте го купиле вистинскиот тип ормани

Доживотна гаранција за откуп: не треба да се грижите што да направите со орманите ако повеќе не ви се потребни.

Сервисирање и гаранција наделови: орманите кои ги купивте од нас нема да бидат безвредни, делови за нив сигурно ќе бидат достапни за 5 години, а нашите експерти дури и може да ги поправаат.

Откуп на користени ормани

Ние ја проценуваме состојбата на користените ормани бесплатно, и ви нудиме дисконтна цена која сигурно нема да ја одбиете.